img img img img

За Нас

img
Actiff d.o.o.

Историја

Компанијата е основана во 1990 година во Скопје и се занимава со увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка. Основните активности од своето основање се формирани според барањата и потребите на потрошувачите, со цел да се создаде систем кој постојано се надградува.

Почетоците беа со мали и локални брендови, за денес да станеме општи дистрибутери на брендови како што се: Виолета, Улкер Голф, Парекс, Фреш ... што ги дистрибуираме во сите канали (КК, ЛКА, ТТ, АПТЕКИ, ХоРеКа ...)

- Основана е во 1990 година, во Скопје
- Со 100% приватен капитал

  • Босна и Херцеговина 7а, Скопје, С.Македонија
  • +389 2 617 300

Визија и мисија

„Успешна дистрибутивна компанија во Македонија. Препознатлива за сите корисници кои создаваат стабилно партнерство. Задоволен клиент беше и ќе биде нашето единствено мото “.

„Одиме на патот кон реализација на нашите идеи и цели. Одејќи по тој пат, знаеме дека постигнатата цел не е и нема да биде нашата конечна дестинација, туку патување кое не завршува “.

Предностите на нашата компанија

   · Односи со клиенти
   · Брза и ефикасна дистрибуција
   · Тимска работа
   · Долго искуство во дистрибуција
   · Дистрибуција на производи со врвен квалитет
   · Флексибилни во прилагодување на промените на пазарот

СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ

Имаме информативен софтверски програмски систем наречен „CFMA“ и рачен „Симбол“ што ни помага целосно да ја следиме продажбата и наплатата на терен и да ги имаме целокупните 24-часовни информации за нашите дистрибутери и возачи низ целиот регион во нашата земја. Со помош на ГПС системи имаме двојна контрола над секое возило и автомобил на компанијата. Од сметководствениот оддел Менаџерите примаат извештаи за продажба, извештаи за акции, анализи, итн.

Контакт

4930

м2 Магацин

44

Комбиња

35

автомобили

1990

Основана Година
X