triangle dotted-square solid-square circle

Нашите услуги ги покриваат потребите на најмладите и најстарите.

triangle dotted-square solid-square circle
Оригинални во се што правиме

Инспирирани
од потрошувачите

img
img
Историја

Од нула до регионален лидер.

Компанијата е основана во 1990 година во Скопје и се занимава со увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка. Основните активности од своето основање се формирани според барањата и потребите на потрошувачите, со цел да се создаде систем кој постојано се надградува.

  • 1.Нашата приказна
  • 2.Историја и развој
За Нас
shape

Визија и мисија на компанијата

  1. Задоволен клиент беше и ќе биде нашето единствено мото.
  2. Одиме на патот кон реализација на нашите идеи и цели.
Најново @Actiff

Новости,
Промоции ...

4930

м2 Магацин

44

Комбиња

35

автомобили

1990

Основана Година
X